Total Pageviews

Ulang tahun ke 32 - 27 November 1978 - 2010


Salam

Genap 32 tahun usia saya hari ini.. 27 November 1978 bertempat di Hospital Besar Kuala Lumpur jam 9.38 malam saya di lahirkan. Ditakdirkan menjadi anak bongsu dari 9 adik beradik yang mana kini hanya tinggal bertujuh. Malah ayah juga sudah tiada menemani saya dan keluarga.

Pada usia begini saya sudah dikurniakan seorang isteri yang sangat baik dan mulia, 2 orang anak perempuan yang comel dan bijak serta seorang anak lelaki yang masih di dalam kandungan. Pelbagai pengalaman hidup yang dilalui, susah dan senang..perit dan seronok..sedih dan gembira..pahit dan manis. 

Masih banyak perkara yang saya masih belum saya capai dalam hidup - sama ada dari aspek material mahupun spiritiual. Laluan dan cabaran hidup makin mencabar dan komitmen tinggi sangat diperlukan. Dalam usia begini juga saya merasakan agak sedikit berumur apabila menyedari kemampuan fizikal mula merosot terutama dalam aktiviti lasak.

Pada usia ini juga saya memohon kehadrat Allah Taala agar dipanjangkan usia saya, diluaskan ilmu, diberi kekuatan untuk beribadah dan dimurahkan rezeki. Moga atas segala kurniaan ini saya akan dapat menyumbang lebih banyak kebaikan pada mereka yang berada di sekeliling saya. Insya Allah

No comments: